«Взятие Кагула»

После марша и митинга в Кагуле.

«Взятие Кагула»: 9 комментариев

      1. Bine ai punctat! Din păcate degeaba fiindcă ei nu prea gândesc, sunt niște oameni îndoctrinați și am ajuns la concluzia că sunt foarte proști. Orice păduri are uscături dar comuniștii din Moldova au adunat între rândurile lor doar oameni slabi la minte, o tumră de dobitoace. În alt mod nu-mi explic. Un om echilibrat mai citește, se interesează dar ei din ceea ce scrie în gazeta Comunist și din ceea ce le spun propagandiștii nu ies. Nu-i vezi la vreun debate. Oare de ce n-au fost și la această discuție:

        Îți spun eu că nici n-au să urmărească atent clipul și au să sară cu vorbe vioente, extremiste și românofobe. Ei nu gândesc, nu citesc. Ei sunt doar niște legume. Asta e realitatea.

  1. Ce legitimitate are cineva a carui bunici sau chiar parinti s-au nascut undeva prin fostul URSS dracu stie pe unde si care apoi au fost colonizati in republica Moldova , deci ce legitimitate are o astfel de persoana sa se declare patriot al Moldovei ? Ce legatura are el creata cu Moldova in doar cateva zeci de ani? In orice alta tara un astfel de om ar fi considerat imigrant sau descendent al unor imigranti , ar avea binenteles drepturi cetatenesti egale cu ale celorlati insa nu ar avea dreptul moral de a se declara mare patriot si de a face sugestii altora si de a trimite pe altii afara din tara!

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s